Хејда: Без срљања и надигравања, Партизан је квалитетан

Фудбалер Викторије из Плзења Лукаш Хејда и голман Алеш Хрушка истакли су да веома цене екипу Партизана и да се радују што ће искусити амбијент на стадиону у Београду у првом мечу шеснаестине финала Лиге Европе

"Радујемо се утакмици и атмосфери на стадиону Партизана. Сви једва чекамо да играмо у таквим условима, пред одличним навијачима. Не можемо да се надигравамо са Партизаном, има брзе играче, посебно по боковима. Тражићемо гол, али нећемо да срљамо", рекао је Хејда за клупски сајт.

Најстандарнији дефанзивац чешког тима имао је проблема са повредом, али се опоравио на време за сусрет са црно-белима.

"Може да се каже да сам спреман 100 одсто. Сада се добро осећам", каже 27-годишњи фудбалер.

Голман Алеш Хрушка првака Србије означио као технички поткован и занимљив тим.

"Коначно су завршене припреме. Спремни смо да се покажемо пред пуним стадионом. Знам да је било приче о могућем затварању стадиону, па ми је драго што се то није десило. Сви се радују атмосфери. Причао сам са Режеком из Теплица, они су играли против Партизана на припремема, доста тога ми је пренео", поручио је он.

Експедиција тренутно убедљивог лидера чешког шампионата данас стиже у Београд, а меч два тима заказан је за четвртак од 21.05 на стадиону у Хумској.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи