Читај ми!

"Спорт експрес": Звезда била боља, ЦСКА чека казна Уефе

Руски портал "Спорт експрес" страхује да ће Европска фудбалска унија затворити више сектора на трибинама стадиона ЦСКА за реванш меч против Црвене звезде у Лиги Европе, због нереда руских навијача у Београду. Исти медиј опширно је извештавао из Београда и стадион "Рајко Митић" описао као здање из прошлог века, али и похвалио амбијент и песме навијача Звезде.

Навијачи ЦСКА су на јучерашњем мечу на стадиону "Рајко Митић" (0:0) у више наврата користили пиротехничка средства, а почетком другог полувремена и уз "топовске ударе" направили толико велику бакљаду да се цео терен од дима није видео, што сигурно није промакло делегату из Уефе.

"Колико сектора ће Уефа затворити на стадиону ЦСКА", истиче се у наслову Спорт експреса, а потом и подсећа да је клуб из Москве већ неколико пута био кажњаван због испада на трибинама.

"Тешко је предвидети одлуку, али може да се претпостави да ће казна бити ригорозна. Уефа ће брзо отворити поступак", пишу Руси.

Исти медиј опширно је извештавао из Београда и стадион "Рајко Митић" описао као здање из прошлог века, али и похвалио амбијент и песме навијача Звезде.

"Звезда је била ближа победи, а ЦСКА је сачувао мрежу захваљујући голману Акинфејеву (одбранио зицере Радоњићу и Ле Талеку прим. аут.). Велики проблем је суспензија Головина, посебно што није у форми Џагоев и биће огромна рупа у средини терена у реваншу".

Реванш меч шеснаестине финала Лиге Европе на програму је следеће среде у Москви.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво