Читај ми!

Борјан и Стојковић: Имамо велике шансе и даље

Фудбалери Црвене звезде Милан Борјан и Филип Стојковић сложили су се да је реми без голова против московског ЦСКА добар резултат и да даје реалне шансе за пролаз у осмину финала Лиге Европе. Реванш меч ЦСКА и Црвене звезде игра се за тачно седам дана у Москви.

Чувар мреже Милан Борјан нагласио је да није имао пуно посла, похваливши комплетан тим да је дефанзивно био на високом нивоу.

"И у претходним утакмицама смо показали да као екипа добро функционишемо, тако да ми је драго да немам много посла, ако не рачунамо велики број корнера противника. Али и ту су момци одлично реаговали. Одиграли смо добру утакмицу, пре свега одбрамбено. Имали смо шансе које нисмо искористили, али ко зна заšто је то добро, можда нам се врати у Москви", прича Борјан.

Он верује да су црвено-бели способни да у Москви направе резултат за пролаз даље.

"Имамо много добре шансе, имали смо их и пре овог меча. Екипа смо која верује у себе и треба сваку утакмицу да верујемо у себе и покушамо да победимо. Нисмо имали среће са завршницом, у гостима ћемо тражити своју прилику, показали смо да умемо да играмо на резултат и на страни", закључио је Борјан.

"Задовољан сам резултатом, иако бих много срећнији да смо победили. Имали смо доста добрих шанси, али 0:0 пред реванш је добар резултат. Били смо добри у одбрани, ЦСКА није стварао изгледне шансе као ми. Недостајала нам је боља завршница, али презадовољан сам што нисмо примили гол", рекао је Стојковић новинарима после утакмице.

Хитри десни бек сматра да Звезда сада има веће шансе за пласман у следећу фазу.

"После овог сусрета сигурно је да ми имамо веће шансе за пролаз даље јер нам гол у гостима много значи. Такође, много прилика смо данас промашили да нам се не би вратило у Москви. Имамо изгледне шансе за пролаз", рекао је Стојковић, који је у шали "пецнуо" саиграча Немању Радоњића због промашеног зицера речима да би требало више да ради на реализацији са помоћним тренером Миланом Косановићем.

Реванш меч ЦСКА и Црвене звезде игра се за тачно седам дана у Москви.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво