Суспендован тренер Борца због 15-годишњег играча

Тренер пионира чачанског фудбалског клуба Борац Марко Јовановић суспендован је и против њега је покренут дисциплински поступак, зато што је ангажовао малолетног Предрага Поповића, рекао је председник Управног одбора клуба Војислав Илић.

Он је рекао да је Управни одбор донео такву одлуку због пропуста које је тренер направио ангажујући малолетног Предрага Поповића (15) да под туђим именом као голман игра у уткамици против Смедерева на којој је и тешко повређен.

Илић је рекао да Борац није био обавештен о томе и да је тренер Јовановић сам ангажовао Поповића под туђим именом.  Он је истакао да Борац изражава жаљење због целог случаја, као и због Поповићеве повреде и да ће му помоћи да се што пре опорави.

Петанестогодишњи Поповић је пре две недеље играо под лажним именом у пионирској лиги у Смедереву, а на утакмици је тешко повређен, оперисан и одстрањена му је слезина.

Тужилаштво и полиција у Смедереву покренули су истрагу поводом тог случаја, а тужбу је најавио и ујак малолетног голмана Милан Топаловић.

Поповић је у августу прешао из Борца у кадетски тим Слободе из Чачка, а стари клуб га је позвао да за њих игра утакмицу у Смедереву, јер су им оба голмана била повређена.  Дечак је изашао из болнице и опорвља се у свом дому у Прељини, где живи са дедом, бабом и ујаком који је његов старатељ након смрти родитеља. Ученик је првог разреда средње Машинске школе у Чачку.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво