Милојевић: Акинфејев показао класу, а ми да можемо са свима

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић задовољан је игром екипе у ремију са московским ЦСКА и истакао квалитет голмана Игора Акинфејева.

"Могу да будем задовољан игром, у већем делу меча, посебно што долазимо из припрема. Очекивао сам овакав ЦСКА, тврду утакмицу... ЦСКА је и даље фаворит, а ми смо пружили коректну партију и имали изванредне шансе. Можемо са свима са се носимо, показали смо да се никога не плашимо", рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону Рајко Митић.

Милојевић додаје да Звезда, после београдских 0:0, има пођеднаке шансе за пролаз као и пре првог меча.

"Да ли су шансе веће или мање? То је хипотетичко питање. Исправићемо грешке колико год будемо могли. Колике год шансе смо имали пре утакмице толике су и сада".

Црвено-бели могу да жале за пропуштеним приликама Немање Радоњића и Демијана Ле Талека, када се маестрално истакао Акинфејев, као и за промашајем Ненада Крстичића.

"Одбрана ЦСКА је једна од најбољих у Европи са лидером Акинфејевим. У неколико ситуација показао је класу. И најмања прилика мора да се искористи, у претходним такмичарским мечевима смо их користили. Правили смо прилике и против Зенита, то је добро, али морамо да порадимо на реализацији на тренингу".

Нагласио је и да није хтео да ризикује са Ричмондом Боаћијем који је због повреде паузирао у претходном периоду.

"У разговору са Боаћијем и медицинским тимом донели смо одлуку. Постојао је велики ризик обнављања повреде. Никад нећу стављати у ризик здравље играча. Очекујем да буде у реваншу", поручио је тренер Звезде.

Његов колега из ЦСКА Виктор Гончаренко имао је замерке на игру свог тима у нападу.

"Јасно је да ће се све решити у Москви. Жао ми је што нисмо реализовали неку шансу, имамо одличне нападаче и морали су да дају гол, имам замерке на њих. У одбрани смо били добри, било је тензије код оба гола, драго смо успели да сачувамо мрежу", рекао је Гончаренко, додавши да је велики губитак што је Александар Головин зарадио вечерас суспензију и неће га бити у реваншу.

Реванш меч два тима игра се следеће среде у Москви.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво