Читај ми!

Јанковић: Против Плзења мирне главе, али врелог срца

Фудбалер Партизана Марко Јанковић рекао је да не осећа еуфорију пред утакмицу Лиге Европе против Викторије Плзењ, али да ће екипа учинити све да направи корак више и елиминише чешки тим . Утакмица Партизана и Викторије Плзењ игра се у четвртак од 21.05 у Београду, уз директан пренос на нашем Првом програму и путем лајв стримингу на сајту РТС-а.

"Нема никакве еуфорије, добро смо радили и даље ћемо до утакмице у коју улазимо мирне главе, али врелог срца. Идемо из скромности и без арогантног става да дамо све од себе и остваримо што бољи резултат", изјавио је Јанковић за клупски сајт.

Репрезентативац Црне Горе истакао је да се црно-бели неће задовољити постигнутим успехом, већ ће покушати да направе корак више.

"Направили смо велики успех, али у Партизану се увек тражи више. Чак и када остварите нешто што нико није очекивао мора се онда ићи и преко те границе. Сви очекују од нас да прођемо Плзењ који није звучно име, али је изузетно добра екипа."

Прва утакмица шеснаестине финала Лиге Европе између Партизана и Викторије Плзењ игра се у четвртак од 21.05 у Београду, уз директан пренос на нашем Првом програму и путем лајв стримингу на сајту РТС-а.

Реванш утакмива играће се седам дана касније у Чешкој.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво