Гути: Нејмар добродошао у Мадрид, али не уместо Роналда

Некадашњи фудбалер Реала Хозе Марија Гутијерез Гути изјавио је да се нада доласку Нејмара у Мадрид, али да то никако не би смело да значи и одлазак Кристијана Роналда.

"Не би било добро за Реал да Роналдо напусти клуб, без обзира на то што мислим да ће Нејмар једног дана доћи из Пари Сен Жермена. Могу евентуално да пусте Бензему, али Роналда никако", изјавио је Гути.

Гути је прошао млађе категорије Реала, а за први тим је играо 15 година и освојио исто толико трофеја, међу којима пет титула првака Шпаније, три Лиге шампиона и два Интерконтинентална купа.

Каријеру је завршио у Бешикташу, а од 2013. године води млађе категорије Реала.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво