Читај ми!

Кејн донео победу Тотенхему против Арсенала

Фудбалери Тотенхема савладали су Арсенал са 1:0 (0:0) у дербију 27. кола Премијер лиге. Домаћин је овом победом побегао најљућем ривалу на плус седам бодова.

Дерби северног Лондона на Вемблију, пред 83.222 навијача, препао је Тотенхему. Стрелац одлучујућег поготка био је Хари Кејн у 49. минуту сусрета. Друго полуврем донело знатно лепшу и узбудљивију игру. Обе екипе пропустиле су по неколико прилика за гол.

Прво полувреме није донело узбуђења, углавном су екипе чекале грешку противника и слободно се може рећи нусу је дочекале.

Знатно садржајнији би је други део игре. Већ у 49, минуту Кејн је затресао мрежу Арсенала. Дејвис је упутио фантастичан центаршут са леве стране, Кејн је био највиши у скоку и Чех је био немоћа.

После овог гола игра се распламсала, коначно је запретио и Арсенал преко Вилшира, Тотенхем одговара са неколико пропуштених прилика. Вреди истаћи прилике Алија који је имао стуацију један на један, међутим шутирао је крај гола. Трипијер је захватио лопту из волеја, али је Чех крајњим напором успео да одбрани.

Ламел је је у финишу сусрета могао да запечати судбину Арсеналу, и он је био у ситуацији један на један, ипак Чех је изашао као победник и из овог дуела.

Казна је могла да уследи у надокнади времена Лаказет је био сам на око десет метара испред голмана, уследио је неконтролисан шут и лопта је завршила на трибинама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи