Мурињо изоставио из тима Кварежму и Балотелија

Тренер Интера Жозе Морињо изоставио је из састава за утакмицу против Наполија Рикарда Кварежму и Марија Балотелија због лоше форме.

Мурињо је критиковао своје играче после пораза од Панатинаикоса у среду (1:0) у Лиги шампиона, иако је италијански клуб обезбедио пласман међу 16 најбољих екипа најелитнијег европског такмичења.  Тренер Интера је после тог меча посебно критиковао Кварежму, и зато је одлучио да га изостави из тима. Кварежма је крајем лета из Порта дошао на Ђузепе Меацу за 24 милиона долара.
"Изоставио сам Кварежму и Балотелија јер се нису довољно залагали на тренинзима током недеље", рекао је Морињо на конференцији за новинаре.

Такође, против Наполија неће играти ни Марко Матераци, јер Мурињо жели да на месту централних бекова упари Валтера Самјуела и Ивана Кордобу, док ће Николас Бурдисо меч почети са клупе.  Мурињо размишља да на недељној утакмици одмори најбољег стрелца екипе Златана Ибрахимовића, како би Швеђанин био одморан за меч последњег кола у Лиги шампиона против Вердера.
"Не желим да се у наредну фазу такмичења у Лиги шампиона пласирамо са осам бодова и поразом у Немачкој од Вердера. Желим да Интер победи у Бремену а моји играчи морају да поседују победнички менталитет", рекао је.

Тренер Интера истакао је да уколико његов тим заузме друго место у групи за противника ће добити Барселону или Манчестер јунајтед, а уколико буде првопласирани играће против Реал Мадрида или Челсија.  Мурињо је раније казнио Бразилца Адријана на пет мечева неиграња због недисциплине.

Утакмица између Интера и Наполија игра се у недељу од 15 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво