Вучелић: У Србији се намешта, зна то и Уефа

Председник Партизана Милорад Вучелић изјавио је да у Србији постоје намештене утакмице, чак и да Европска фудбалска унија зна да постоје нечасне радње у Суперлиги и позвао новинаре да се опширније баве том темом.

"Наравно да има нечасних радњи. Не морам ја да знам да ли има намештања, ви (новинари) морате да знате. Не можете да докажете? Није новинар ту да доказује, али ако видите ко се и на који начин повлачи у игри, с којим тимом излази на утакмицу... Уосталом, знате како ће да се заврши 50 одсто утакмица, нарочито у другом делу сезоне", рекао је Вучелић новинарима на припремама Партизана на Кипру, а преноси Мондо.

Он је медијима поручио да буду упорни и истражују, чак и да се обрате Уефи ако имају нека сазнања.

"Довољно је то што људи у Уефи знају да се овде намешта. Никад Уефа није одустала од тих упозорења, послала је писмо да је осам српских клубова означено. Ако они виде нешто, зашто не бих и ја?", рекао је Вучелић и додао да је спреман да лично помогне у истрази, али не доказима, већ индикацијама.

Причао је и о томе да Партизан није крив у "рату саопштењима" са Црвеном звездом, већ да се само бранио, да су судије и терени лоши у Суперлиги, као и да не верује да изабраници Мирослава Ђукића ове сезоне могу да надокнаде заостатак од девет бодова.

"Тешко ћемо до титуле, кад се погледају сви елементи, амбијент и игра. Звезда има много бољи тим него прошле сезоне", каже први човек црно-белих.

број коментара 3 пошаљи коментар
(петак, 09. феб 2018, 14:25)
anonymous [нерегистровани]

Намешта?

У Србији ретко чега има што се не "намешта" или не покушава да се "намести".

(петак, 09. феб 2018, 13:59)
anonymous [нерегистровани]

Necasne radnje u fudbali i u opste...

Kakve su to izjave!? Ako gospodin Vucelic ima saznanja o necasnim radnjama, neka to prijavi nadleznim organima. I on je jedan od odgovornih za ovakvu situaciju!

(петак, 09. феб 2018, 13:19)
anonymous [нерегистровани]

Ako

Ako je tako neka ode na policiju i prijavi sve sto zna