Читај ми!

Вучелић: У Србији се намешта, зна то и Уефа

Председник Партизана Милорад Вучелић изјавио је да у Србији постоје намештене утакмице, чак и да Европска фудбалска унија зна да постоје нечасне радње у Суперлиги и позвао новинаре да се опширније баве том темом.

"Наравно да има нечасних радњи. Не морам ја да знам да ли има намештања, ви (новинари) морате да знате. Не можете да докажете? Није новинар ту да доказује, али ако видите ко се и на који начин повлачи у игри, с којим тимом излази на утакмицу... Уосталом, знате како ће да се заврши 50 одсто утакмица, нарочито у другом делу сезоне", рекао је Вучелић новинарима на припремама Партизана на Кипру, а преноси Мондо.

Он је медијима поручио да буду упорни и истражују, чак и да се обрате Уефи ако имају нека сазнања.

"Довољно је то што људи у Уефи знају да се овде намешта. Никад Уефа није одустала од тих упозорења, послала је писмо да је осам српских клубова означено. Ако они виде нешто, зашто не бих и ја?", рекао је Вучелић и додао да је спреман да лично помогне у истрази, али не доказима, већ индикацијама.

Причао је и о томе да Партизан није крив у "рату саопштењима" са Црвеном звездом, већ да се само бранио, да су судије и терени лоши у Суперлиги, као и да не верује да изабраници Мирослава Ђукића ове сезоне могу да надокнаде заостатак од девет бодова.

"Тешко ћемо до титуле, кад се погледају сви елементи, амбијент и игра. Звезда има много бољи тим него прошле сезоне", каже први човек црно-белих.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво