Роналдо: Зашто Интер посустаје? Луд клуб...

Један од најбољих нападача свих времена Луис Назарио де Лима Роналдо изјавио је да су у Интеру сви луди што његов некадашњи клуб посустаје последњих година и да мора макар да се врати у Лигу шампиона.

Интер је од 2010. године, након што је освојио "триплету" - трофеје Лиге шампиона, Серије А и Купа Италије, у константном паду и без места у елитном такмичењу, за шта Роналдо нема објашњење, већ само навијачку паролу "Луди Интер".

"Зашто Интер посустаје? Зашто су луди, зар не? Морају унутар клуба боље да процењују, ова сезона је изгледала као добра, једно време су сви били задовољни, али је Интер пао сад. Тешко да ће у скорије време освојити Скудето, али повратак у Лигу шампиона је реалан. Морају људи да верују у пројекат, потребно је време", рекао је Роналдо за Газету дело Спорт.

Роналдо, члан Интерове генерације из 2002. која је у последњем колу испустила Скудето, сматра да ће Наполи ове сезоне прекинути шестогодишњу владавину Јувентуса.

"Данас је дуел Наполија и Јувентуса као Барселоне и Реал Мадрида у моје време. Двобој тима који су изнад осталих, Наполи игра фантастично, док Јувентус ментално руши противнике. Не знам како ће се трка завршити, али волео бих да Наполи прекине доминацију Јувентуса, иако бих тако нешто волео да кажем за Интер. Добра ствар за италијански фудбал би била да не буде Јувентус првак, досадно је да се не мењају шампиони", поручио је бивши најбољи фудбалер света и голгетер ПСВ-а, Барселоне, Реал Мадрида и Милана.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво