Куртоа: Плакао сам када сам напуштао Мадрид...

Голман Челсија Тибо Куртоа изјавио је да је веома везан за Мадрид и практично директно позвао управу Реала да реагује и оствари трансфер на лето.

Белгијски чувар мреже је пре повратка у Челси три сезоне са великим успехом бранио за мадридски Атлетико и често је истицао да би волео да се врати у престоницу Шпаније, где му је и даље породица.

"Моја лична ситуација је везана за Мадрид, жена и двоје деце ми тамо живе. Стално ми причају да им недостајем и кад год имам прилику одем у Шпанију. Није то лако... Срце ми је у Мадриду, што је логично. Уколико ме Реал хоће, нека контактира Челси", рекао је Куртоа за магазин "Спорт фут".

Он је открио да му је тешко пао одлазак из Шпаније, али да је професионалац и да је фокусиран на обавезе у Челсију.

"Волим Шпанију, град, провео сам одличне три године и тамо постао човек. Стекао сам много пријатеља и плакао када сам отишао из Атлетика, у Лондону је много хладније. Ипак, сада се осећам добро".

Куртоа већ дуже време преговара са Челсијем око новог уговора, пошто му садашњи истиче за годину и по дана, али за сада нема помака.

"Уколико је Реал заинтересован, моја породична ситуација може да утиче. Причаћу са управом око уговора овог месеца, нема журбе. Потписао бих и нову сарадњу", закључио је.

Куртоа је под уговором са Челсијем још од 2011. године, бранио је на 141 утакмици и био део тима који је освојио две титуле у Премијер лиги и Лига куп.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи