Боаћи спреман за ЦСКА, Бабић само Звездин

Најбољи стрелац Црвене звезде Ричмонд Боаћи опоравио се од повреде листа и биће спреман за дуел у Београду против ЦСКА из Москве у Лиги Европе. Звезда од Сосиједада откупила комплетан уговор Срђана Бабића.

Фудбалер из Гане у Београду је био подвргнут терапијама код чувене докторке Маријане Ковачевић и већ сутра биће на терену.

"Боаћија данас чека још једна терапија и када њу одради биће спреман да се врати тренинзима. То ће се десити већ сутра, креће да ради у пуном тренажном процесу и ставиће се на располагање тренеру Милојевићу чим се екипа врати из Анталије", рекао је генерални директор Звездан Терзић, објављено на сајту клуба.

Уједно, Црвена звезда је за 800.000 евра од шпанског Сосиједада откупила комплетан уговор позајмљеног штопера Срђана Бабића и према речима Терзића исплатиће износ у четири рате.

"Бабић ће потписати четворогодишњи уговор. Много је напредовао у последње две године", истакао је Терзић.

Прва утакмица шеснаестине финала Лиге Европе Црвена звезда - ЦСКА игра се 13. фебруара на стадиону Рајко Митић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво