Партизан без Вакулка на Плзењ, Урошевић добио предност

Зимско појачање Партизана из Дњепра Јури Вакулко није уврштен на списку фудбалера за дуеле са Викторијом из Плзења у шеснаестини финала Лиге Европе.

Партизан је имао право да нова три имена региструје за такмичење у Лиги Европе, па је Европској фудбалској унији (УЕФА) послао списак на коме су новајлије Саша Здјелар, Ђорђе Ивановић и Слободан Урошевић.

Урошевић је добио предност јер Немања Г. Милетић због суспензије нема право да игра прву утакмицу против Викторије, а на позицији левог бека тренер Мирослав Ђукић, поред њега, рачуна само на Немању Антонова.

Списак Партизана за елиминациону фазу Лиге Европе:

Голмани: Владимир Стојковић, Марко Јовичић.

Одбрана: Мирослав Вулићевић, Страхиња Бошњак, Немања Р. Милетић, Светозар Марковић, Бојан Остојић, Немања Г. Милетић, Милан Митровић, Немања Антонов, Слободан Урошевић.

Средина терена: Зоран Тошић, Марко Јанковић, Саша Здјелар, Сејдуба Сума, Марко Јевтовић, Саша Илић, Ђорде Ивановић, Небојша Косовић, Милан Радин, Данило Пантић.

Напад: Леандре Тавамба, Огњен Ожеговић и Ђорде Јовановић.

Прва утакмица између Партизана и Викторије игра се 15. фебруара на стадиону у Хумској.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво