Бајерн преокретом до победе над Хофенхајмом

Фудбалери Бајерна савладали су после преокрета Хофенхајм са 5:2 у мечу 20. кола Бундеслиге. Јојић и Костић стрелци у ремијима Келна и Хамбурга. Победа Шалкеа.

Бајерн је забележио нову победу, 16. у шампионату Немачке. Иако је противник већ у 12. минуту водио са 2:0 на „Алијанц арени", домаћин је успео до полувремена да изједначи, а у наставку постигне још три гола за убедљиви тријумф. Бајерн је наставио поход ка новој титули и задржао предност од 16 бодова у односу на другопласирани Шалке.

Гости су повели у преко Ута већ у трећем минуту сусрета. Ховенхајм је дуплирао предност у 12. минуту, а стрелац је био Гнабри.

Левандовски је смањио предност гостију у 21. минуту. Бајен је до изједначења стигао четири минута касније преко Боатенга.

Коман је довео Баварце у вођство у 63. минуту сусрета. Предност Бајерна повећао је Видал у 66, коначан резултат поставио је Вагнер у 90. минуту.

Келн и Аугсбург одиграли су нерешено, 1:1. Јојић је довео Келн у вођство у 40. минуту сјајним голом из слободног ударца са око 25 метара. Изједначење Аугзбургу донео је Кајуибија у 77. минуту сусрета.

Лајпциг и Хабур одиграли су, такође, нерешено 1:1. Домаћин је повео у деветом минуту преко Бруба. Филип Костић је изједначио у 29. минуту, када је после асистенције Јунга обишао голмана и затресао мрежу.

Дортмунд је на свом терену играо нерешено против Фрајбурга - 2:2. Домаћин је повео преко Кагаве у деветом минуту. Фрајбург је успео да преокрене резултат преко Петерсена у 21. и 68. минуту, да би Тољан поставио коначних 2:2 у трећој минути надокнаде.

Шалке је победио на гостовању у Штутгарту са 2:0. Оба гола постигнута су у првом полувремену. Налдо је довео госте у предност у 14. минуту, а коначан резултат поставио је Харит у 19. када је био прецизан са беле тачке.

У последњем мечу дана, Вердер и Херта играли су без голова. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво