Читај ми!

Фламини после шест месеци "одмора" потписао за Хетафе

Некадашњи фудбалер Арсенала и Милана Матије Фламини после шест месеци паузе без клуба потписао је уговор са Хетафеом, саопштио је шпански клуб.

Француз је потписао уговор на 18 месеци и на тај начин заиграће у четвртој од пет најјачих лига.

Матије Фламини, некада један од најбољих задњих везних на свету, у марту ће напунити 34 године, а "одмарао" је од летос након што му је истекао уговор са Кристал Паласом.

Он је прошао млађе категорије Олимпика из Марсеља, за који је дебитовао 2003. године и већ после једне сезоне прешао у Арсенал, где је у првом мандату, од 2004. до 2008. наступио 102 пута, постигао седам голова и био део тима који је 2006. године стигао до финала Лиге шампиона.

Потом је прешао у Милан, са којим је освојио Серију А, да би се 2013. године поново вратио у Арсенал и за три сезоне освојио два ФА купа и један Комјунити шилд. Претходну сезону провео је у Кристал Паласу.

У свету фудбала познат је по томе што је много већи новац зарадио приватним бизнисом у производњи левилинске киселине.

За репрезентацију Француске одиграо је само три утакмице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи