Адебајор: Морињо најискренији, због Венгера не волим Арсенал

Нападач турског Башакшехира Емануел Адебајор изјавио је данас да је Жозе Морињо најискренији тренер са којим је сарађивао у каријери, што никако не може да каже за Арсена Венгера.

Адебајор је сарађивао са Морињом само шест месеци 2011, док је био на позајмици у Реалу из Манчестер ситија, док је дрес Арсенала носио три сезоне (2006–2009).

"Увек ћу поштовати Мориња. Он је најискренији тренер са којим сам сарађивао и изузетак је у односу на већину тренера. Док сам био у Арсеналу, Венгер ме је једном позвао у канцеларију и рекао да не рачуна на мене, док је сутрадан, на конференцији за новинаре изјавио како сам ја затражио да напустим клуб због уносне понуде Манчестер ситија. Од тада ми ни Арсенал као клуб није више драг", изјавио је Адебајор.

Адебајор је у јулу 2009. године прешао из Арсенала у Манчестер сити, а на првој утакмици против бившег клуба погодак је прославио испред гостујућих навијача уз провокацију због које је касније новчано кажњен. 

Адебајор је почео каријеру у Мецу, а после тога је још наступао за Монако, Тотенхем и Кристал палас.

За репрезентацију Тогоа одиграо је 80 утакмица, постигао 31 гол и предводио селекцију до историјског пласмана на Мундијал у Јужној Африци 2010. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво