Читај ми!

Роберто у Барселони до 2022, клаузула 500 милиона

Фудбалер Барселоне Серхи Роберто продужио је уговор до лета 2022. године по којем ће излазна клаузула износити 500 милиона евра, потврдио је шпански клуб. Роберто, који се усталио на позицији десног спољњег и то пошто је прекомандован из везног реда, прошао је млађе категорије Барселоне, а за први тим је дебитовао 2010. године и од тада одиграо 110 утакмица.

Серхи Роберто је учествовао у освајању четри титуле првака Шпаније, исто толико купова, док је био и део екипе која је освојила две Лиге шампиона.

У дресу шпанске репрезентације забележио три наступа и једном се уписао у стрелце.

Каталонци су дан раније продужили уговор са Жераром Пикеом, уз такође клаузулу од 500 милиона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се