Бајерн опет победио, Горецка од лета у Минхену

Најбољи фудбалер Шалкеа Леон Горецка на крају сезоне прећи ће у минхенски Бајерн без обештећења када му истекне уговор, потврдио је директор клуба Кристијан Хејдел.

Горецка је већ прошао лекарске прегледе у Минхену и потписао предуговор са шампионом Немачке који ће постати пуноважан 1. јула.

"Леон нас је ове недеље обавестио да иде у Бајерн и жао нам је што то чујемо. Чак нам је и директор Бајерна Карл-Хајнц Румениге рекао да је Горецка прошао прегледе. Изгубили смо јако доброг играча, све смо урадили да га задржимо, али је још летос направио договор са Бајерном. Нисмо изненађени, припремали смо се за ово", рекао је Хејдел за сајт Шалкеа.

Бајерн је у трци за потпис 23-годишњег немачког репрезентативца победио Арсенал, Ливерпул, Манчестер јунајтед, Барселону и Јувентус.

Уједно, баварски гигант још једном је ослабио конкуренцију у Бундеслиги, Шалкеове навијаче још боли трансфер Мануела Нојера, а слично су пролазили и Борусија из Дортмунда, Хофенхајм, Штутгарт...

Горецка пет година играи за Шалке, раније је носио дрес и Бохума, док је за репрезентацију Немачке дао шест голова на 12 утакмица.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво