Читај ми!

Цорк: Господине Венгер, није пристојно то што радите…

Спортски директор Борусије из Дортмунда Михаел Цорк поручио је Арсену Венгеру, након изјаве менаџера Арсенала да је Пјер Емерик Обамејанг близу преласка у лондонску екипу, да није пристојно причати о играчима других клубова.

Пред утакмицу против Кристал Паласа у Премијер лиги Арсен Венгер је новинарима говорио и о потенцијалним предстојећим трансферима играча што је навело спортског директора Борусије из Дортмунда Михаела Цорка да реагује.

"Непристојно је причати о играчима других клубова. Не постоји никакав договор са Арсеналом. Венгеру би било сасвим довољно да размишља само о играчима којима располаже" изјавио је Цорк на конференцији за медије пред утакмицу против Волфсбурга.

Обамејангу уговор са Борусијом истиче на лето 2021. године, али је све незадовољнији статусом у клубу, за који је ове сезоне постигао 21 гол.

Репрезентативац Габона је у Борусију стигао на лето 2013. године из Сент Етјена, а претходно је наступао за Монако, Лил и Дижон, као позајмљен фудбалер Милана за који није забележио ниједан меч.

За репрезентацију Габона одиграо је 56 утакмица и постигао 23 гола.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво