Читај ми!

Грујић: Кардиф добра прилика, узбуђен сам…

Млади српски фудбалер Марко Грујић каже да у Кардифу има прилику да се се докаже и скупи минутажу, али и обезбеди повратак у Премијер лигу. Грујић ће до краја сезоне носити дрес Кардифа на позајмици из Ливерпула, а прилику да дебитује има већ за викенд на гостовању Шефилд Венздеју у 28. колу Чемпионшипа.

"Кардиф је добра прилика за мене, играћу за тим који се бори за улазак у Премијер лигу. Чуо сам много добрих ствари о клубу, менаџеру Нилу Ворноку који је рекао много лепог о мени и верујем да ћу имати дошта шанси да играм", рекао је Грујић за клупски сајт.

Грујић је узбуђен што ће до лета играти за тренутно трећепласирани тим друге лиге Енглеске са амбицијом повратка у Премијер лигу.

"Хоћу да донесем радост навијачима Кардифа. Гледао сам неколико утакмица Кардифа и знам шта могу да очекујем. Волим да други причају о мојим квалитетима, не ја. Могу да играм дефанзивно и офанзивно у везном реду, Кардиф је јак тим и једва чекам да започнем ову авантуру", закључио је Грујић, који за А репрезентацију Србије има четири наступа.

Од трансфера из Црвене звезде 2016. године, Грујић је за Ливерпул одиграо укупно 14 утакмица, рачунајући осам у Премијер лиги и то уласком са клупе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи