Паје дриблингом повредио голмана Стразбура

Често се, колоквијално, након успешног дриблинга каже да је фудбалер "изломио" ривала. Овај, за некога и неумесни израз, само је део фудбалског фолклора, и то не само у Србији, али је на мечу француске Лиге један између Олимпика из Марсеља и Стразбура добио и буквалну манифестацију.

Марсељ је рутински савладао Стразбур (2:0), а најинтересантнији детаљ сусрета догодио се у самом финишу, када је, после заиста неозбиљне реакције последње линије гостију (обратите пажњу колико далеко стоје бекови од својих централних бекова у дефанзивној транзицији), некадашњи фудбалер Вест Хема изашао испред голмана Александра Оукиђе.

Покрет телом Пајеа био је толико умешан да је, осим што је послужио иницијалној сврси и отворио гол, Оукиђу оставио да лежи на земљи, повређеног.

Морао је да буде изнет са терена, а клуб је потврдио да је дошло до повреде лигамента.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи