Читај ми!

Санчезов трансфер у Јунајтед зависи од Михтарјана

Трансфер Алексиса Санчеза у Манчестер Јунајтед искључиво зависи од одласке Хенрика Михтарјана да у супротном смеру оде у Арсенал, каже менаџер јерменског фудбалера Мино Рајола. Санчез је већ договорио личне услове са клубом са Олд Трафорда, а преостало је још само да менаџер "тобжија" Арсен Венгер да пристанак.

Санчезу уговор истиче на крају сезоне и не жели да га продужи, па је Арсенал принуђен да га се одрекне сад на зиму како би зарадио, а британски медији јављају да је Јунајтед тренутно у предности у односу на градског ривала Ситија за потпис Чилеанца.

"Манчестер Јунајтед неће довести Санчеза уколико Хенрик не пристане да оде у Арсенал. Он ће урадити оно што је најбоље за њега, има уговор још две и по године и све је на њему. Михтарјан је део могућег трансфера са Санчезом, другог начина нема", рекао је Рајола за британски Тајмс.

Санчез је већ договорио личне услове са клубом са Олд Трафорда, а преостало је још само да менаџер "тобжија" Арсен Венгер да пристанак.

Такође, менаџер Јунајтеда Жозе Мурињо спреман је да пошаље Михтарјана у Лондон јер се није показао у Манчестеру.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи