"Шамар" за Зидана, Виљареал победио у Мадриду

Фудбалери мадридског Реала поражени су на свом терену од Виљареала са 1:0, у мечу 19. кола Примере.

После новог пораза у шампионату Шпаније, Реал се практично опростио од титуле шампиона.

"Џелат" Зидана и екипе овога пута био је тим Виљареала, који је на "Бернабеуу" стигао до победе голом Форналса у 87. минуту сусрета.

Реал сада има 16 бодова мање од првопласиране Барселоне, а "краљевићима" предстоји грчевита борба за пласман на место које води у Лигу шампиона наредне године.

Виљареал се овим тријумфом попео на пето место на табели, са бодом мање, али и утакмицом више, од вечерашњег противника.

Атлетико је као гост савладао екипу Еибара са 1:0, а стрелац јединог поготка на мечу био Кевин Гамеиро у првом полувремену.

Победу је забележила и Валенсија, која је у Ла Коруњи савладала Депортиво са 2:1. Гедес и Родриго били су стрелци за "слепе мишеве", док је коначан резултат поставио Андоне.

У првом мечу дана, Ђирона је на свом терену убедљиво савладала екипу Лас Палмаса са 6:0.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво