Без голова у Лондону, асистенција Тадића

Фудбалери Челсија и Лестера одиграли су без голова на Станфорд Бриџу, Вест Хем, Кристал Палас и Вест Бромич уписали су победе, док су по бод у 23. колу Премијер лиге уписали Саутемптон, Вотфорд, Њукасл и Свонси.

Челси и Лестер одиграли су занимљив и садржајан меч, коме су ипак недостајали голови.

Челсију није успео ни да искористи предност играча више, пошто је у 68. минуту Чилвел добио други жути картон, само пет минута након првог.

"Плавци" су уписали свој пети реми ове сезоне и налазе се на трећем месту на табели са 47 бодова, исто колико и другопласирани Јунајтед, али уз меч више. 

Лестер је осми са 31 бодом.

Марко Арнаутовић блистао је у победи Вест Хема на гостовању код Хадерсфилда.

Аустријски репрезентативац српског порекла постигао је гол и два пута био асистент Ланзинију. Гол за "чекићаре" постигао је још и Нобл, док је једини стрелац за домаћу екипу био 

Вест Хем је 11 на табели са 25 бодова, док је Хадерсфилд 13. са бодом мање.  

Вотфорд и Саутемптон одиграли су нерешено са 2:2.

За домаћу екипу у стрелце су се уписали Греј и Дукутре, док је за госте противничку мрежу два пута тресао Вард-Проус, од чега једном на асистенцију Душана Тадића.

Вотфорд се налази на десетом месту Премијер лиге са 26 бодова, док је Саутемтон 16. са пет мање. 

Минималну победу над Барнлијем уписао је Кристал Палас голом Сакоа па су "орлови" 12. на табели са 25 бодова, док је Барнли седми са 34.

Сигуран на свом терену био је Вест Бромич головима Еванса и Досона против Брајтона. 

ВБА је претпоследњи са 19 бодова, док је Брајтон 15. са 23. 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво