Парни ваљак упалио моторе, Ђукић најавио "прелепе моменте", Евертон се није појавио

Фудбалери Партизана почели су у СЦ "Телеоптик" припреме за пролећни део сезоне у којем ће покушати да, после заиста невероватне 2017. године и упркос заостатку од девет бодова у првенству, одбране дуплу круну и остваре што бољи резултат у Лиги Европе.

"Прошла година је најсветлија година у историји Партизана. Ви сте шампиони, браните трофеје који су сада у нашим рукама. Желим вам успешне припреме. Познајем вас све по лику и делу. Молим вас да имате свест да волите Партизан, као што је рекао Душко Радовић. Немојте користити изговор да сте уморни, радите предано да будете орни у наставку првенства", рекао је у обраћању играчима председник Милорад Вучелић.

Тренер црно-белих Мирослав Ђукић изјавио је да ће његова екипа спремно дочекати наставак сезоне у којој је, како је нагласио, у овом тренутку Европа приоритет у односу на домаће првенство.

"Добро смо позиционирани, Партизан се увек бори за трофеје. Мислим да смо способни за борбу на сва три фронта. У овом моменту је приоритет Европа, док је лига дуга и има времена за њу", изјавио је Ђукић, додајући да ће први део припрема у којем ће црно-бели играти против омладинског тима и Телеоптика, бити базиран на раду без лопте.

Према његовим речима, боравак на Кипру ће бити искоришћен за тестове против ривала који су углавном из чешког првенства.

"На Кипру ћемо играти против шест противника, од тога два до три из чешког првенства због Викторије. Они су довели једног играча, а остало мислим да је слично као прошле сезоне. Циљ нам је да пласирамо што више младих играча, биће долазака и одлазака", рекао је Ђукић, али је и додао да ће одласци бити само у случају спремних замена.

Партизан ће провести у Београду две недеље, након чега одлази на Кипар где ће обавити финални део припрема пред наставак сезоне.

Тренеру Ђукићу јавила су се 33 играча, сви осим Бразилца Евертона, који је на излазним вратима клуба.

"Честитам вам на врхунској прошлој години. Прелепи моменти су пред нама. Сигуран сам да ћемо сви дати све од себе да остваримо успехе у Партизану", поручио је Ђукић својим фудбалерима.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво