Парни ваљак упалио моторе, Ђукић најавио "прелепе моменте", Евертон се није појавио

Фудбалери Партизана почели су у СЦ "Телеоптик" припреме за пролећни део сезоне у којем ће покушати да, после заиста невероватне 2017. године и упркос заостатку од девет бодова у првенству, одбране дуплу круну и остваре што бољи резултат у Лиги Европе.

"Прошла година је најсветлија година у историји Партизана. Ви сте шампиони, браните трофеје који су сада у нашим рукама. Желим вам успешне припреме. Познајем вас све по лику и делу. Молим вас да имате свест да волите Партизан, као што је рекао Душко Радовић. Немојте користити изговор да сте уморни, радите предано да будете орни у наставку првенства", рекао је у обраћању играчима председник Милорад Вучелић.

Тренер црно-белих Мирослав Ђукић изјавио је да ће његова екипа спремно дочекати наставак сезоне у којој је, како је нагласио, у овом тренутку Европа приоритет у односу на домаће првенство.

"Добро смо позиционирани, Партизан се увек бори за трофеје. Мислим да смо способни за борбу на сва три фронта. У овом моменту је приоритет Европа, док је лига дуга и има времена за њу", изјавио је Ђукић, додајући да ће први део припрема у којем ће црно-бели играти против омладинског тима и Телеоптика, бити базиран на раду без лопте.

Према његовим речима, боравак на Кипру ће бити искоришћен за тестове против ривала који су углавном из чешког првенства.

"На Кипру ћемо играти против шест противника, од тога два до три из чешког првенства због Викторије. Они су довели једног играча, а остало мислим да је слично као прошле сезоне. Циљ нам је да пласирамо што више младих играча, биће долазака и одлазака", рекао је Ђукић, али је и додао да ће одласци бити само у случају спремних замена.

Партизан ће провести у Београду две недеље, након чега одлази на Кипар где ће обавити финални део припрема пред наставак сезоне.

Тренеру Ђукићу јавила су се 33 играча, сви осим Бразилца Евертона, који је на излазним вратима клуба.

"Честитам вам на врхунској прошлој години. Прелепи моменти су пред нама. Сигуран сам да ћемо сви дати све од себе да остваримо успехе у Партизану", поручио је Ђукић својим фудбалерима.

број коментара 5 пошаљи коментар
(понедељак, 15. јан 2018, 19:51)
anonymous [нерегистровани]

tnt

Pitam se koliko su potplaceni?

(понедељак, 15. јан 2018, 19:25)
PARTIZANOVAC [нерегистровани]

Jedan je Everton...

I pored toga što Djukić kaze, ne moze niko da ode, dok mu se ne obezbedi zamena... Ko će zameniti Evertona? Nema zamene za njega u čitavoj Evropi. Uzduz i popreko... Nazalost, bez Evertona za Partizan ne vidim šansu u nastavku takmičenja...

(петак, 12. јан 2018, 19:48)
Гробарчина [нерегистровани]

100%

Евертон је био више од пола тима, без њега нећемо моћи ни мало јаче село да победимо.

(петак, 12. јан 2018, 17:18)
CB [нерегистровани]

"Prošla godina je najsvetlija godina u istoriji Partizana...''

... izjavio je predsednik, pozdravljajući igrače posle odmora. Ne mogu se složiti sa izrečenim, jer najslavnija godina FK Partizana je 1966. godina. Sve godine posle nje su važne ali na žalost daleko od vremena kada je FK Partizan bio jedan od najboljih klubova u Evropi. Nadam se da će predsednik uložiti potrebno zalaganje da će klub barem približno postići rezultate sličnim onima iz 1966.

(петак, 12. јан 2018, 16:34)
anonymous [нерегистровани]

Svm

Pukli smo bez Evertona