Рекордер Мијура играће и у шестој деценији живота

Јапански фудбалер Казујоши Мијура продужио је уговор са Јокохамом и наставиће да игра за тај клуб и у шестој деценији живота, преноси Скај спорт.

Фудбалер који у фебруару пуни 51 годину, за репрезентацију је наступао 89 пута и постигао 55 голова, од 2005. године игра за јапанског друголигаша Јокохаму, а предстојећа сезона биће му 33. у каријери.

Мијура је каријеру почео давне 1986. године у Сантосу, углавном је играо за азијске и латиноамеричке клубове, док је у Европи кратко боравио у Ђенови и загребачком Динаму, а током 2005. године био је позајмљен Сиднеју.

Јапански центарфор је у недавно завршеној сезони коју је Јокохама завршила на 10. месту одиграо 12 утакмица и постигао један гол.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи