Урошевић: Знам где сам дошао; Илиев: Биће још појачања

Досадашњи фудбалер крушевачког Напретка Слободан Урошевић потписао је четворогодишњи уговор са Партизаном и званично постао прво појачање црно-белих у зимском прелазном року.

Урошевић има 23 године, игра на позицији левог бека, био је члан омладинске селекције Србије која је постала првак Европе у Литванији 2013. године, а у новом клубу носиће дрес са бројем 72.

"Знам где сам дошао и због чега. Захваљујем се људима који су ми омогућили корак даље у каријери. Хвала и бившем клубу. Када смо ступили у контакт, за десет минута смо се договорили. Увек сам ишао степеник по степеник и сматрам да је долазак у Партизан корак напред у каријери. Утакмицом против Партизана у јесењем делу скренуо сам пажњу на себе и није ми криво што сам одиграо добро против црно-белих", рекао је Урошевић на званичној промоцији на стадиону у Хумској.

Спортски директор црно-белих Ивица Илиев истакао је да ће бити још појачања, али не превише.

"Све чинимо да до Кипра буде решен прелазни рок, али то је жива ствар. Комплексна је ситуација са Евертоном. То је моја прва аквизиција, нико га не воли више од мене. Израстао је у хероја клуба. Остало му је непуних пет месеци уговора, понудили смо му невероватне услове, али има огроман број понуда много већих од наше. Одбио је да продужи уговор са Партизаном, али желим му све најбоље. Он неће бити у тиму против Викторије, а целе припреме ће се базирати на томе. Ни домаћи играчи се не двоуме када добију уносне понуде, а шта тек рећи за странце", рекао је Илиев, напоменувши да се став клуба да се Тавамба не продаје у овом прелазном року.

Фудбалери Партизана окупиће се у "Земунелу" и званично почети припреме за пролећни део сезоне.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво