Звезда почела припреме, без Канге на прозивци

Фудбалери Црвене звезде почели су припреме за пролећни део сезоне, а тренеру Владану Милојевићу јавили су се сви играчи осим Гелора Канге, који је добио дозволу да се накнадно прикључи екипи. Тренер јесењег шампиона том приликом је рекао да је први део сезоне прошао према плановима, због првог места у Суперлиги и одличних наступа у Европи, али је истакао и да ће пролеће бити знатно теже јер мора да се заврши започет посао.

На прозивци су се појавила 33 играча, међу којима и петорица омладинаца са Дејаном Јовељићем на челу, а ту је и повратник из нишког Радничког Милан Павков.

На прозивци су се појавили следећи фудбалери:

Милан Борјан, Дамир Кахриман, Немања Супић, Александар Станковић (голмани), Филип Стојковић, Вујадин Савић, Урош Рачић, Душан Анђелковић, Милан Родић, Срђан Бабић, Марко Гобељић, Ненад Крстичић, Немања Милић, Славољуб Срнић, Ненад Милијаш, Мичел Доналд, Дамјан ле Талек, Абрахам Фримпонг, Ричмонд Боаћи, Бранко Јовичић, Милан Павков, Лука Аџић, Немања Радоњић, Александар Пешић, Филип Баиновић, Зе Маркос, Дејан Јовељић, Лука Илић, Иван Илић, Алекса Терзић, Вељко Николић, Страхиња Ераковић и Андраде Вивеирос.

Већ у недељу екипа путује на Кипар где ће до 21. јануара обавити прву фазу припрема, уз могућност одигравања пријатељске утакмице против тамошњег нижелигаша, док је друга фаза заказана за Анталију од 26. јануара до 8. фебруара.

"Ништа не мењамо у плановима због утакмице са ЦСКА. Завршили смо јесењи део на прави начин, у игри смо на три колосека, али увек је пролећни део тежи. Разлика у односу на лето је што сад имам формиран тим", рекао је Милојевић новинарима на стадиону "Рајко Митић".

Он је додао да би волео да до другог дела припрема у Анталији има цео тим, али да је свестан како функционишу ствари у прелазном року.

"Прелазни рок је 'жив', биће одлазака и долазака. О именима не бих да причам, а морам да знам који ће играчи отићи, па да размишљам о појачањима", навео је тренер, додавши да је Гелор Канга добио дужи одмор и да ће се екипи прикључити за два-три дана.

Црвена звезда ће у Турској одмерити снаге са Динамом из Бреста (28. јануар), Амкаром (1. фебруар), Ујпештом (4. фебруар) и у генералној проби са Зенитом из Санкт Петербурга (7. фебруар).

Први званичан меч у 2018. години Звезда игра против московског ЦСКА 13. фебруара у Београду у првом дуелу шеснаестине финала Лиге Европе, за сада без публике.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво