Осумњичени признао напад на аутобус Дортмунда: Нисам хтео никог да повредим

Осумњичени за бомбашки напад на аутобус фудбалера Борусије из Дортмунда, Сергеј В, признао је да извршио напад, али да није имао намеру да убије или повреди било кога.

Овај 28-годишњак оптужен је да је активирао три екслозивне направе у близини аутобуса Борусије који се кретао ка стадиону на меч против Монака у Лиги шампиона 11. априла прошле године, а повреде су доживели фудбалер Марк Бартра и један припадник полиције.

Оптужени је данас предао исказ немачком суду и тврди да је дизајнирао експлозив тако да не може никоме да нашкоди, преноси Скај Спорт.

Терети се и да је имао за циљ да финансијски добије од напада, с обзиром да се верује да такав инцидент доноси велики пад цене акција клуба.

Суђење Сегеју В. почело је прошлог месеца и суочава се са доживотном казном затвора ако се прогласи кривим.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи