Читај ми!

Торино и званично сменио Михајловића

Српски фудбалски тренер Синиша Михајловић званично је смењен са места шефа стручног штаба Торина после пораза од градског ривала Јувентуса (2:0) у четвртфиналу Купа Италије. Као главни кандидат за Михајловићевог наследника на клупи Торина означен је Валтер Мацари.

Михајловић је разрешен дужности због лоших резултата, односно само три победе у последњих 17 мечева, а пораз и искључење против Јувентуса били су иницијална каписла за разлаз.

"Захваљујемо Синиши и његовим сарадницима на свему што су урадили", објављено је на сајту клуба.

Бивши селектор репрезентације Србије после 20 месеци у Торину завршава мисију у свом шестом клубу у Италији, након што је претходно водио Болоњу, Катанију, Фиорентину, Сампдорију и Милан.

Председник "бикова" Урбано Каиро први пут након 2011. године сменио је тренера у току сезоне, а као главни кандидат за наследника означен је Валтер Мацари.

Четворица најважнијих фудбалера Торина – Андреа Белоти, Адем Љајић, Данијеле Басели и Мбаје Нијанг – одлучила су да касно иза поноћи посете Михајловића и кажу му да екипа стоји иза њега. Газета дело спорт пише и да је састанак био веома емотиван и да је било суза.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво