Габријел Жезус шест седмица неће на терен

Млади нападач Манчестер Ситија Габријел Жесус између четири и шест недеља биће ван терена због повреде колена на мечу против Кристал Паласа, потврдио је менаџер лидера Премијер лиге Пеп Гвардиола.

Страховало се да ће 20-годишњи бразилски фудбалер дуже бити одсутан, избегао је операцију, али га чека пауза након што је незгодно стао на лопту у последњој утакмици у 2017. години.

"Нећу моћи да рачунам на њега између четири и шест недеља. Желим му брз опоравак", рекао је Гвардиола британским медијима.

Жесус ће на тај начин пропустити дуел против Барнлија у ФА Купу, против Бристола у Лига Купу, као и у Премијер лиги против Ливерпула, Њукасла, Барнлија и Лестера, док је неизвестан за први меч против Базела у осмини финала Лиге шампиона.

Он и ове сезоне игра у одличној форми и до сада је постигао десет голова у свим такмичењима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво