Морињо: Други тренери имају пријатеље у правим столицама – ја немам...

Манчестер јунајтед је савладао Евертон, што је, имајући у виду форму два тима у последње време, сјајан резултат, па још и постигнут уз веома квалитетну игру. Међутим, Жозе Морињо није задовољан, што је веома јасно ставио до знања у обраћању медијима. Такође је, имплицитније додуше, спочитао повлашћени третман који имају неки тренери у Премијер лиги, а самим тим и њихове екипе...

Жозе Морињо је истакао да је распоред Манчестер Јунајтеда током празника био наглашено тежак зато што други менаџери „имају добре пријатеље у правим столицама".

Јунајтед је одиграо четири меча за 215 сати током Божића и Нове године, од чега су три окончана ремијем.

Манчестер Сити, на другој страни, има разлику од 247 сати између прве и последње празничне утакмице. Слично, Челси ће имати више од 270 сати између прве и последње утакмице, коју игра са Арсеналом у среду. Управо Арсенал, као и Тотенхем, има скоро 290 сати размака.

„Увек је исто. Ви (телевизијске компаније, носиоци права преноса) доносите одлуке и ми морамо да их поштујемо. Али верујем и да неки клубови, неки менаџери, имају добре пријатеље у правим столицама, а ја то немам", рекао је Португалац.

Једини тим који се мање одмарао од Јунајтеда јесте Лестер, са 213 сати између мечева.
Манчестер јунајтед наредни меч игра у петак, када у трећој рунди ФА Купа дочекују Дерби Каунти, екипу која тренутно игра у Чемпионшипу. Након тога следи пауза и тренажни микроциклус од чак девет дана, пре него што Стоук стигне на Олд Трафорд 15. јануара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи