Читај ми!

Брајтон и Бормут ремијем отворили 22. коло Премијер лиге

Премијер лига у новој години настављена је занимљивим дуелом Брајтона и Борнмута у првој утакмици 22. кола која је завршена нерешемим резултатом 2:2. У равноправној борби домаћини су два пута повели, али је Бормут успевао да анулира ту предност и на крају избори нерешен резултат.

Домаћи Брајтон је већ у петом минуту повео голом Ентонија Нокарта, али су гости изједначили у 33. минуту поготком Стива Кука који је управо у Брајтону почео своји каријеру.

Слична ситуација се поновила и у другом полувремену. Прво је у 48. минуту Глен Мари донео вођство Брајтону, да би у 78. Калум Вилсон изједначио на коначних 2:2.
Брајтон после осмог ремија држи 12. место на табели Премијер лиги са 23 бода, док је Борнмут одмах иза са два бода мање.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво