Кокеза: Најбоља година у последње две деценије

Председник Фудбалског савеза Србије Славиша Кокеза изјавио је на церемонији доделе Златне лопте најбољем играчу и тренеру у 2017. да је претходна година најуспешнија у последње две деценије.

"Велика ми је привилегија да испред вас могу да поделим задовољство у години која је најбоља у претходне две деценије. Србију смо вратили где припада. Одлазак у Русију је почетак континуитета добрих резултата, а наша обавеза је да то обезбедимо. Довољно је погледати где се налази млада репрезентација, али и успеси Звезде и Партизана у Европи на чијем успеху им честитам. Ова година је по много челу најуспешнија", рекао је Кокеза.

Он је додао да је када је долазио на функцију поставио четири циља - приватизација, Национални стадион, Административна зграда и пласман на Мундијал.

"Радили смо много на побољшању услова фудбала широм Србије. Захваљујујем се Зорану Лаковићу због кога ја стојим сада овде и због чега имамо добре односе са УЕФА.
У наредној години желим да наставимо са успесима", поручио је Кокеза.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво