Читај ми!

Стевановић потписао за Чукарички

Млади репрезентативац Србије Миладин Стевановић потписао је за Чукарички, саопштио је клуб са Бановог брда. Некадашњи десни бек Партизана и члан омладинске селекције Србије која је на Новом Зеланду постала шампион света стиже из турског Кајзерија, а у Чукаричком ће заменити Петра Јовановића.

Стевановић у Београд стиже 9. јануара 2018. за кад је заказано окупљање тима Чукаричког.

"Много ми је драго што је дошло до ове сарадње. Требало је и раније, стицајем околности није се догодило, па верујем да је сад прави моменат. Враћам се у Србију, ово је за мене нови почетак. Сматрам да је Чукарички међу три најбоља клуба у земљи и надам са да ћемо тако бити и рангирани на крају сезоне", рекао је Стевановић за сајт клуба.

Стевановић је додао да већ познаје неке играче Чукаричког из бивших клубова и младе репрезентације попут Мирослава Богосавца, Петра Мићина и Николе Дринчића. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи