Валенсија потписала уговор са Тијагом Карлитом

Фудбалски клуб Валенсија потписао је петогодишњи уговор са досадашњим фудбалером Сантоса Тијагом Карлитом.

За ангажовање 19-годишњег Бразилца били су заинтересовани и Фиорентина, Палермо и Спортинг из Лисабона. Младог Карлита медији су упоредили са Робертом Карлосом јер има сличан јак шут левом ногом.

"Нисам два пута размишљао око преласка у Валенсију. Када су ме позвали, нисам се двоумио", рекао је Карлито.

Шпански медији навели су да је трансфер вредан око 2,6 милиона долара. Карлито ће одмах почети са тренинзима у Валенсији, али право наступа за шпански клуб стећи ће у јануару.  Бразилац, који је одиграо 11 утакмица за Сантос, верује да је долазак у Европу био неопходан, како би унапредио форму и био спреман за Светско првенство репрезентација млађих од 20 година, које ће се одржати следеће године у Египту.

"Поседујем квалитет и желим да напредујем и мислим да ми је овај уговор био потребан", рекао је.

Валенсија у шпанском првенству заостаје четири бода за водећом Барселоном. Прошле сезоне екипа је освојила Куп Краља, али је успех остао у сенци отказа тадашњем тренеру Роналду Куману.

"Знам шта се дешавало прошле сезоне, али нисам забринут јер верујем да ће се све средити. Поштујем саиграче и тренера. Надам се да ћу им то и доказати", рекао је Карлито.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи