Ван Гал: Вратио бих се фудбалу, али само како бих срушио Јунајтед

Холандски тренер Луј ван Гал изјавио је да нема намеру да се врати клупском фудбалу, изузев потенцијалног позива великана из Премијер лиге, јер има велику жељу се реваншира бившем клубу Манчестер Јунајтеду због отказа.

Ван Гал је прошле године смењен на Олд Трафорду, а на његово место је стигао Жозе Морињо. Некадашњи шампион Европе са Ајаксом је чест критичар игара Јунајтеда под Португалцем, а недавно је истакао да је овај састав „црвених ђавола" много „досаднији него што је то била његова екипа".

"Највероватније нећу водити ниједан тим. Уколико се деси да прихватим такву понуду, биће од јаког тима из Енглеске, само како бих срушио Јунајтед", рекао је Ван Гал за холандски „Телеграф".

Холанђанин је две сезоне провео као менаџер Јунајтеда и за то време освојио је ФА Куп.
Откад је напустио Јунајтед није пронашао ангажман (истина, није га ни тражио), а медији преносе да би желео на клупу Челсија или Арсенала, јер се сматра да су несигурне позиције Антонију Контеу и Арсену Венгеру.

Током дуге каријере Ван Гал је, осим Јунајтеда и Ајакса, водио Барселону, АЗ Алкмар, минхенски Бајерн и два пута репрезентацију Холандије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво