Читај ми!

Бројни скаути одушевљени; Сергеј: Није битно ко ме гледа…

Фудбалер Лација Сергеј Милинковић-Савић, након што је постигао два гола Аталанти истакао је да није марио на то што су га у Бергаму гледали бројни скаути највећих европских клубова. Утакмица Серије А завршена је нерешеним резултатом 3:3.

Српски репрезентативац један је од најтраженијих фудбалера Европе, већ дуже време налази се на мети Јувентуса, Манчестер Јунајтеда, Манчестер Ситија, Ливерпула, а после нове блиставе партије стадион Атлети Д'Азури презадовољни су напустили изасланици Барселоне, Монака, Челсија и Пари Сен Жермена.

"Дао сам два важна гола, играм за Лацио и није ми битно ко је дошао да ме гледа. Срећан сам у Лацију", рекао је Милинковић-Савић за Медијасет после меча.

Милинковић-Савић има уговор до 2022. године, али од наредног лета скоро сигурно напушта Лацио у великом трансферу, највећем у историји клуба.

Председник Лација Клаудио Лотито прошли прелазни рок, према сопственом признању, одбио је понуду од 70 милиона евра и захтева најмање 100 милиона за 22-годишњег Србина.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво