Звезда продаје трећег, а доводи другог стрелца Суперлиге

Црвена звезда је ове јесени играла најлепши фудбал у земљи, убедљиво је прва на табели Суперлиге Србије, има најбољи напад и првог стрелца лиге, Александра Пешића. Међутим, на пролеће би и поред извесног одласка Боаћија могла да остане на истом голгетерском нивоу, јер се са позајмице из нишког Радничког враћа Милан Павков, тренутно други стрелац првенства.

Ову информацију за "Спортски журнал" потврдио је генерални директор најтрофејнијег српског фудбалског клуба Звездан Терзић.

"Тренер Милојевић је изразио жељу да врати Павкова, то ћемо и да учинимо јер би требало респектовати играча који да 16 голова у Радничком из Ниша", рекао је Терзић, додавши да за вискоф центарфора постоји и интересовање из иностранства.

"Позајмица у Радничком је договорена до зиме, обавеза му је да се врати у јануару. Имамо већ иностране понуде, видећемо шта ћемо да одлучимо. Тренер Милојевић рачуна на њега, обавеза му је да се појави на прозивци 9. јануара", закључио је Терзић.

Звезда тренутно има првог (Пешић, 17 голова) и трећег стрелца лиге (Боаћи, 15 голова). Међутим, репрезентативац Гане ће ове зиме готово сигурно напустити редове црвено-белих, па би повратак Павкова, који је ове јесени постигао гол мање од Пешића а гол више од Боаћија, могао да одржи убојитост напада Звезде на високом нивоу.

Ако се на то дода да су на највећем српском стадиону заинтересовани и за четвртог стрелца лиге Ђорђа Ивановића из суботичког Спартака (11 голова), чини се да звездаши неће морати да брину за голове на пролеће.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи