Победа Атлетика, Еибар зауставио серију Валенсије

Фудбалери Атлетика савладали су у Мадриду екипу Алавеса са 1:0, у мечу 16. кола шпанске Примере. Екипа Валенсије изгубил акорак са Барслеоном, пошто је поражена у Еибару са 2:1. У баскијском дербију није било голова.

Атлетико је до нове победе у шампионату Шпаније дошао у финишу сусрета, а стрелац за "јорганџије" био је Фернандо Торес у 74. минуту утакмице.

Атлетико се победом пробио на друго место на табели са 36 бодова, три мање од Барселоне, који свој меч игра у недељу против Депортива.

Изабраници Дијега Симеонеа тако су престигли Валенсију, која је помало и неочекивано поражена на гостовању у Еибару са 2:1.

Еибар је повео голом Инуија, изједначио је Мина, да би коначан резултат меча поставио Џордан у 87. минуту утакмице.

Валенсија је тако прекинула сјајан низ и пала на треће место на табели Примере са 34 освојена бода.

У првом мечу дана, у дуелу две баскијске екипе, Атлетик и Сосиједад одиграли су у Билбаоу без победника – 0:0. 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи