Удинезе успео што други нису – први пораз Интера у сезони!

Фудбалери Интера доживели су први пораз ове сезоне у Серији А, пошто су у мечу 17. кола поражени на свом терену од Удинезеа – 1:3. Ситуацију је искористио Наполи, који је победом од 3:1 у Торину преузео чело табеле. Рома са 1:0 на свом терену савладала екипу Каљарија.

Интер је у првих 16 кола Серије А забележио 12 победа, уз четири нерешена резултата, у прошлом колу су одолели Јувентусу (0:0), али неочекивано први пораз је стигао од Удинезеа.

Гости из Удина повели су у 14. минуту голом Ласање, да би феноменални Икарди изједначио само минут касније.

Гости поново долазе до предности у 61. минуту, голом Де паула са беле тачке, да би коначан резултат поставио Барак у 77. минуту сусрета.

Пораз Интера искористио је Наполи, који је лако изашао на крај са "биковима" у Торину – 3:1.

Гости су већ у првом полуврмеену имали убедљиву предност, головима Кулибалија, Зјелинског и Хамшика, да би коначан резултат у наставку поставио Белоти.

Адем Љајић је играо друго полувреме у тиму Синише Михајловића.

Наполи је први на табели са 42 бода, два више од Интера, док трећепласирани Јувентус, који у недељу игра у Болоњи, има 38.

У последњем мечу дана, Рома је на свом терену савладала екипу Каљарија са 1:0, голм Фација у 95. минуту сусрета, а после центаршута Александра Коларова.

Рома се са 38 бодова изједначила са екипом Јувентуса. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво