Тирам не прелази у ПСЖ

Због проблема са срцем бивши француски фудбалски репрезентативац Лилијан Тирам објавио је да неће прећи у Пари Сен Жермен.

Тирам је новинарима казао да је проблем уочен на лекарском прегледу после кога је требало да пређе из Барселоне у ПСЖ и потпише једногодишњи уговор.

"Ово је потпуно изненађење, нисам ни сумњао. За око месец дана ћу знати да ли могу да наставим каријеру или треба да станем", рекао јеТирам.

Тренер ПСЖ-а Пол Ле Ген рекао је да се нада да ће Тирам на крају ипак моћи да дође у престонички клуб.

Председник клуба Шарл Вилнев казао је да је проблем хипертрофија. Тирам има 36 година и био је члан репрезентације која је 1998. године освојила Светско првенство. За национални тим играо је 142 пута, по чему је рекордер у Француској.

Повлачење из државног тима најавио је по  елиминацији Француске после прве фазе такмичења на Европском првенству у Аустрији и Швајцарској.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво