Вучић о хулиганима: Неко их је пустио с ланца

Председник Србије Александар Вучић налази се на Куби, али се осврнуо на хулиганизам у Србији, који је кулминирао на 156. "вечитом" дербију.

"Више лица је ухапшено, није једно или двоје, шест или седам је ухапшено, знатно више је било присутних из Републике Хрватске. Неки су почели да говоре колико су новца добили, како да учествују", рекао је Вучић.

Да ли ће лица која су учествовала у нередима на стадиону Партизана бити пуштена или процесуирана, зависи од Тужилаштва.

"Рекао бих да је неко те криминалце пустио с ланца, а да је време да их неко призове познанију права и да их мало, метафорички речено, 'привеже' и да не угрожавају више не само физички интегритет других људи, већ и да не учествују у много тежим стварима од онога како то на први поглед изгледа. Имаће прилику да се одморе од својих бројних активности, али колико ће то да траје и да ли ће да траје, зависи од тужиоца. Уколико буде поступка било каквог, прекршајног или кривичног, зависиће и од судија поступајућих", рекао је председник Вучић.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво