Бајерн и Шалке неумољиви, рекорди Риберија и Левандовског

Бајерн је на свом терену савладао Келн са 1:0. Меч на „Алијанц арени“ обележила су и два рекорда. Био је ово 366. меч Франка Риберија, највише за једног странца у историји Бајерна. С друге стране Левандовски је се пробио међу десет најбољих стрелаца у историји Бундес лиге.

Бајерн је до победе над Келном дошао голом Левандовског у 60. минуту сусрета. Био је ово његов 166. гол у Будес лиги, којим се пробио међу десет најбољих стрелаца у историји. Бајерн је овом поведом потврдио прво место на табели са девет бодова предности у односу на другопласирани Шалке.

Шалке је у изузетно узбудљивом мечу успео да савлада Аугзбург са 3:2. Шалке је повео голом Ди Сантоа у 44. минуту. Предност је удвостручио Бургшталер у 47. Аугзбург је смањио у 64. преко Каибуа, док је на 2:2 изједначио Греготић у 79. Ипак Шалке је успео да врати предност и стигне до тријумфа голом Калиђурија у 83. минуту сусрета.

Бундеслига 16. коло:
Хофенхајм - Штутгарт 1:0
Леверкузен - Бремен 1:0
Бајерн - Келн 1:0
Херта - Хановер 3:1
Шалке - Аугзбург 3:2
Уторак:
Волфсбург - Лајпциг 1:1
Фрајбург - Менхенгладбах 1:0
Хамбург - Франкфурт 1:2
Мајнц - Дортмунд 0:2

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво