Нови тријумф Ситија, Руни донео три бода Евертону

Манчестер сити је лако савладао Свонси на гостујућем терену са 4:0 и задржао предност над пратиоцима у Премиер лиги. Јунајтед је савладао Бормут са 1:0. Евертон је голом Рунија савладао Њукасл – 1:0. Лестер убедљив против Саутемптона – 4:1. Реми Ливерпула са ВБА, као и Арсенала против Вест Хема.

Три вечери након тријуфа у манчестерском дербију Сити је остварио још једну победу, овог пута на гостовању код Свонсија славили су са 4:0.

Сити је повео у 27. минуту преко Силве. Де Брујне је повећао предност своје екипе у 34. Свој други гол Силва је постигао у 52. Коначан резултат поставио је Агуеро у 85. минуту.

Фудбалери Манчестер јунајтеда успели су да савладају Бормут на свом терену. Једини гол постигао је Лукаку у 25. минуту. Јунајтед је други на табели са 11 бодова заостатка у односу на градског ривала.

Евертон је стигао до победе против Њукасла. Стрелац јединог гола био је ко други до Вејн Руни у 27. минуту сусрета.

Лестер је стигао до убедљиве победе против Саутемтона. Већ након првог полувремена „лисице" су водиле са 3:0. Махрез је погодио у 11. минуту, Оказаки у 32. , а Кинг у 38. Саутемтон је смањио у 61. преко Јошида, да би коначан резултат својим другим голом поставио Оказаки у 69.

Резултати 17. кола:

Њукасл - Евертон 0:1 
Саутемптон - Лестер 1:4
Свонси - Манчестер сити 0:4
Ливерпул - Вест Бромвич Албион  0:0
Манчестер јунајтед - Борнмут 1:0
Тотенхем - Брајтон 2:0
Вест Хем - Арсенал 0:0

Уторак:
Барнли - Стоук 1:0
Кристал Палас - Вотфорд 2:1
Хадерсфилд - Челси 1:3

Табела: Манчестер сити 49, Манчестер јунајтед 38, Челси 35, Тотенхем 31, Ливерпул 31, Барнли 31, Арсенал 30, Лестер 26, Вотфорд 22, Евертон 22, Саутемптон 18, Хадерсфилд 18, Брајтон 17, Борнмут 16, Стоук 16, Њукасл 15, ВБА 14, Кристал Палас 14, Вест Хем 14, Свонси 12.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво