Челси рутински, Барнли и Палас до победа у финишу

Фудбалери Челсија савладали су као гости екипу Хадерсфилда са 3:1, у мечу 17. кола енглеске Премијер лиге. Барнли у финишу победио Стоук, а Кристал Палас екипу Вотфорда.

Најзаслужнији за тријумф "плаваца" био је Бразилац Вилијан, који је поред другог гола на мечу у 43. минуту, два пута асистирао саиграчима (Бакајоку у 23. и Педру у 50. минуту). 

Једино што су домаћи фудбалери успели да ураде је гол Дептра у надокнади времена, за коначних 1:3.

Узбудљиво је било и на друга два терена вечерас.

Барнли је у 89. минуту преко Ешлија Барнса стигао до победе над Стоуком од 1:0, док је Кристал Палас до самог финиша губио од Вотфорда (Јанмат стрелац већ у трећем минуту), да би головима Сакоа у 89. и Мекартура у другом минуту надокнаде остварио велику и важну победу у борби за опстанак.

Остали мечеви 17. кола играју се у среду. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво