Милојевић: Имам "слатке муке"...

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић уочи 156. "вечитог дербија" изјавио је да ће бити на "слатким мукама" у вези са избором стартних 11 јер сматра да су сви његови играчи подједнако квалитетни.

Најуспешнија јесен у новијој историји српског клупског фудбала, у којој су Црвена звезда и Партизан изборили пласман у нокаут фазу Лиге Европе, завршава се 156. "вечитим дербијем", који овај пут са пуним правом може да се назове: европски дерби.

"Последња утакмице у овом делу такмичарске сезоне, спремамо се као и за сваку другу, а данас ћу после тренинга знати са којом кадровском ситуацијом. Не мора да значи да је тим који излази на терен најбољи. Мени су сви играчи најбољи. То је као да ме од све деце питате кога највише волим, али знају да као тренер морам да се одлучим за 11 играча. Драго ми је што су то моји играчи направили и на "слатким мукама" сам око састављања тима, јер и играчи који не буду у првој постави знају да то није због тога што су мање квалитетни од других", изјавио је Милојевић на конференцији за медије на стадиону "Рајко Митић" додајући да се не бави противником и да у меч улази као да сутра почиње првенство.

Милојевић је подсетио да не очекује лепу игру јер је то карактеристика већине европских дербија по Европи.

"Дерби доноси три бода, ништа више од тога. Сигурно да када је реч о дербију постоји више од игре и доза притиска. Очекивања су велика од навијача. Процентуално мало је лепих дербија, али и у иностранству је иста прича, па су утакмице обично неатрактивне", изјавио је тренер Црвене звезде.

Утакмица између Партизана и Црвене звезде игра се у среду од 18 сати на стадиону у Хумској.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво