Меси сустигао легендарног Бомбардера

Један од најбољих фудбалера света у минулој деценији – или свакој другој деценији – Аргентинац Лионел Меси против Виљареала је постигао 525. гол за Барселону и изједначио рекорд легендарног Герда Милера, када је у питању учинак у дресу једног клуба у пет највећих европских лига.

Немачки голгетер постигао је исто толико голова играјући наравно за минхенски Бајерн од 1965. до 1979. године, а одиграо је укупно 572 утакмице.

Месију је за тај подвиг било потребно нешто више, 605 мечева, а извесно је и да ће јако брзо да се осами на врху листе.

Герд Милер, популарни "Бомбардер", један је од највећих и најбољих нападача свих времена. Био је део тима који је три пута у низу освојио Куп шампиона, а, играјући немачку верзију тоталног фудбала, сматра се једним од најбољих у историји ове игре.

Недавно је објављено да се Милер бори са Алцхајмеровом болешћу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи